Search
  • Laurits Boile

Du findes ikke, hvis du ikke er NOK online!


Som virksomhed findes du ikke i dine kunders øjne, hvis du ikke er NOK online - og hvad er så NOK online?


Hvordan sikrer du som virksomhed, at folk ikke finder dig steder, hvor du ikke bruger tid på at virke "i live" og som en eksisterende virksomhed?


Du kan læse indlægget her og få svaret!


Du kan se video udgaven her:


I det her indlæg vil jeg kort går over nogle af de online-områder, som - jeg i min egen virksomhed har opdaget - er utroligt vigtige at få til at se ordentlige ud, så min virksomhed fremstår reel og virkelig.

 

Google og din hjemmeside


Hvis jeg søger på dit virksomhedsnavn og du ikke dukker op, ja så eksisterer du ikke rigtigt her i 2021.


Du eksisterer selvfølgelig, men folk vil tænke sig om en ekstra gang - eller undres - hvis du ikke er nem at finde.


Og der er lige præcis den næste pointe i det her: Du skal være nem at finde.


Din virksomhed skal være transparent på Google. Dvs. at det er vigtigt at du giver Google de nødvendige oplysninger om din virksomhed, så når man søger på dig, så dukker du op med adresse, telefonnummer, logo og hjemmeside.


SÅ er du virkelig!Det næste punkt er din hjemmeside. Hvordan ser den ud?


Helt afhængig af hvor flot, moderne og lækker din hjemmeside ser ud, bli’r du også her dømt på din “ægthed”. Altså hvis du har en grim hjemmeside, jamen så virker du bare mere skummel, eller som en potentiel useriøs profil. - Det hjælper dig ikke. Og husk på at ALLE folk laver research på dig, for at finde ud af om du er noget for dem!


Så i virkeligheden så er mit vigtigste tip i alt det her, lav research på dig selv, præcis som hvis du var potentiel kunde i din egen virksomhed.


På den måde kan du hurtigt lokalisere nogle af de punkter, hvor du måske virker død eller ikke-eksisterende.


Og det er altså punkter som, en ubrugt firma-facebookside, eller en ubrugt firma-youtube kanal, eller Instagram eller LinkedIn.


Du er nødt til at virke i live på alle de steder, hvor man kan finde dig og slå dig op.


Du skal hellere slette din firma-Instagram side end have den stående fuldstændig tom.


Så lav’ research på dig selv!

 

Hvad så nu?


Når du har styr på alle de her basale ting, så der ingen huller er i den research man kan lave på dig, og du ser levende og ægte ud med logo, hjemmeside og sociale medier.


- SÅ begynd og tænk i hvordan du som virksomhed kan blive ENDNU mere levende og virkelig på internettet. Svaret her er selvfølgelig med video.Hvordan du helt konkret kan blive ENDNU mere levende (og mere end dine konkurrenter) med video til DIN virksomhed, kan du finde ud af, ved at hoppe herind og udfylde mit skema.


 

Vil du i mellemtiden gerne blive endnu klogere på strategisk brug af video, så kan du følge med på nyhedsbrevet, eller hoppe på Linkedin, Facebook eller Instagram.

Jeg håber vi ses.
54 views0 comments

Recent Posts

See All